About Me

 iema anax sulung dan anax perempuan tunggal daripada 3 orang adik beradik.. dua orang lagi toe hero iema la kan
 iema suke kucing... lagi2 kalau kucing toe gemox
 iema tax suke binatang yang tax ade kaki, banyak kaki dan bersisik serta bersayap kecuali burung
 iema seorang yang panas baran
 iema seorang yang senang memaafkan orang bile orang toe buat kesalahan
 iema tax suke orang kenakan iema
 iema tax suke orang yang buat keputusan sendiri tanpa memaklumkan pada iema terlebih dahulu
 iema tax suke pujuk kalau orang merajuk..
 berat iema 40 sebelum makan, selepas makan 41... haha..
 berat iema kekal dari tingkatan 4 sampai sekarang...gile qow, tax naik2 berat iema...
 iema kuat makan
 iema suke memasak ape yang iema suke masak
 iema pengemar coklat dan kek
 iema suke buat kek dan biskut
 iema tax ade boyfriend or suami... haha... tax caye?!
 iema ade seorang adik angkat perempuan yang gendut ^^
 iema suke shopping
 iema suke kumpul barang2 yang ade gambar Winnie The Pooh... koleksi iema sekarang ade kipas tangan, beg kertas, beg, tuala dan banyak lagi la
 iema tax suke orang pakai barang iema tanpa mintax izin iema dulu
 iema pandai bawak diri sendiri walaupun keseorangan dimana2 saje
 iema suke berkawan dengan orang yang cool dan tax terlalu serius
 iema suke budak kecik kalau budak toe tax nakal
 iema kuat berangan
 iema tax suke dipakse dan terpakse ^^
 iema tax suke ditipu kaw2
 iema suke teddy bear tapi buat mase sekarang iema belum ade simpanan sebab iema selalu beli teddy bear lepas toe bagi kat orang
 iema suke color biru, pink, hitam, putih dan merah.. color laen suke tapi kurang deh
 iema suke online... haha...
ok itu je kot buat mase nie...
kalau ade yang lain iema update lagi
moge korang enjoy singgah blog iema yang tax seberapa nie
dah singgah jangan lupe follow dan tinggalkan jejax anda d cbox

4 comments:

ida Halim said...

woo .. baru thu ida sal akk .. hehe ..

Miz Tia said...

hai kak ^_^ .