Set Background

Tumblr_ml77x59wcb1s5zpmxo1_500_large
hye
iema kat sini nax kongsi la sikit set background yang iema jumpe arie toe
die siap icon2 PNG die la..
icon die besar, kalau nax letax dalam blog memang tax sesuai la
kalau nax letax jugax kena la resize
kalau korang perasan, icon kat blog iema nie semua iema resize
korang boleh tengok contoh sini jugax
kat situ iema gune set background nie
background die ade banyak pilihan warna
icon die pun banyak
tapi kat blog toe iema gune sebahagian je


ade set background yang lain jugax






cantik2 kan semua nye
lepas nie nax cari lagi... boleh buat koleksi
arie toe iema kate nax buat freebies kan
nanti iema update freebies background ea
tapi hanya background sahaja taw
sowie...
NOTA : nax jugax set background nie, iema boleh editkan blog korang... bagitahu iema kat fanpage iema k... fanpage iema ade di sidebar Like + Follow Me

4 comments:

Condoriano said...

Those are some nice and colourful background.

hana hadi said...

cantik no2 dari bawah

Iema Gurlz said...

@hana hadi yupz
set toe memang cantik ^__^