Pengisian Masa Lapang

hye
iema dah lama sangat tak update entri kat blog nie kan
maaf la ye, iema kalau dah jumpa novel
benda lain semua dah tak layan

iema dari awal persekolahan menengah iema dah minat baca novel
tapi bila iema masuk kolej, iema dah tak amik peduli sebab sibuk dengan aktiviti kolej
serta lepak dengan kawan2 pulak
semenjak akak sepupu berhenti beli novel, iema pun stop baca novel

lepas raya hari toe baru iema dapat tahu akak sepupu iema dah start beli novel baru
dia bagi iema pinjam, lagipun dia kata buat apa nak beli pinjam je kat dia
kalau beli, nanti mesti baca sekali dua je
kalau dah tak ada novel baru lagi, boleh repeat pinjam lagi

alhamdulillah, iema beruntung ada akak sepupu iema nie
dia baik dan tak kedekut dengan iema
iema rapat dengan dia dari kecik lagi
iema pun pernah pinjam CD Korea kat dia dulu
CD2 toe kan mahal, dia tetap bagi iema pinjam
mungkin dia percaya kan iema
alhamdulillah, iema bersyukur sangat2
tak perlu keluar duit semata2 nak beli novel2 dan CD2 Korea nie

ROUND PERTAMA
  • Cik Bunga dan Encik Sombong
  • Isteri Separuh Masa
  • Sebenarnya Saya Isteri Dia!
  • Sepupuku Suamiku
  • Coke dan Sundae
  • The Wedding Breaker
  • M.A.I.D
 ROUND KEDUA
  • Hikayat Cinta Si Pematah Hati
  • Projek Memikat Suami
  • Suami Aku Ustaz
  • Love You Mr. Arrogant
  • Korea I'm In Love
  • Cik Blur dan Encik Ikhlas
  • Kisah Naz dan Khaalish
hah nampak toe
sekali pinjam sampai 7 buah novel
setiap round, tak sampai 2 minggu pun iema pinjam
lepas habis round pertama iema pinjam pulak round yang kedua
round kedua iema dah habis baca semuanya, tinggal nak pulangkan kat akak sepupu je
lepas toe boleh pinjam yang lain untuk round ketiga pulak

entah bila lagi iema nak update entri kat blog nie lagi... mungkin 4 minggu lagi hihihi
masa iema nak update round ketiga dan keempat mungkin
insyallah, kite berjumpa lagi nanti... bubye ^__^