Saya Memerlukan

hye...
Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke 56
esok iema dah start sibuk untuk membantu sedara mara iema
anak sedara iema ada periksa besar tak lama lagi
so mak bapak dia nak buat kenduri sikit
sekali sambut hari jadi anak dia
ada makan2 dengan seluruh keluarga kami

______________________________________________________


nampak dalam gambar toe?
"SAYA MEMERLUKAN"
wah, ayat dia punya cantik untuk menarik minat iema klik link dia toe
tapi bila iema halakan cursor kat link toe, keluar link selain blog


maaf ye, iema bukan senang2 nak terus klik link korang bagi kat Cbox iema nie
mungkin alasan nya, memang link blog tapi nak dipendekkan sebab link blog panjang sangat
(fikir positif)
la ye ke, tak apa 2x
tapi maaf iema tak akan klik selain link blog
MINTAK MAAF YE...
terima kasih sudi singgah blog iema nie
lain kali datang lagi, bagi link blog sebenar
kalau malas nak taip link blog yang panjang toe, highlight je link korang toe dan copy


lepas toe paste... senang je kan... tak susah pun
ada banyak lagi yang tinggalkan jejak kat Cbox iema nie
ada yang masih bagi link selain link blog...maaf, iema tak akan klik

2 comments:

Nadya Dyana said...

nad pun x layan link iklan hehe

Iema Gurlz said...

@Nadya Dyana hihi.. kan2 ^^
kalo nak sangat, bagi link blog dulu la kan