Pos + Coklat

hye... selamat petang
lame jugax iema menghilangkan... 
iema bukan tak online, online taw tapi kejap je
just check kalau2 ada email, mesej dan follow memfollow serta BW blogger2 yang jengah blog iema nie
selesai check, ape lagi offline... layan drama online
kalau dah layan drama confem la tak ingat FB, Twitter dan Blog kan
say gud bye je la jawap nye.. hihi

selasa lepas iema tak ade kat rumah
p shopping.. best taw.. rambang mata di buat nya
tengah jalan2 toe, tengok2 baju kurung
ade peniaga nie siap buat iklan baju kurung untuk raya aidilfitri
konon2 design terbaru la kata nya.. amboi, raya lambat lagi.. puasa pun belum lagi

balik rumah, dapat notis pos laju
adoi, memang malas la kan nak ke bandar lagi
biar je la dulu barang toe kat sana
baru tadi iema p amik.. sekali bukak, dapat coklat
iema ade join 1 GA nie bulan lepas
so, bile di umum kan pemenang, iema dapat coklat nie
coklat die sedap taw...

jom terjah page LPCW kat SINI
nak buat tempahan coklat pun ade taw
boleh la buat hadiah atau untuk makan sendiri ^__^




nie iema tengah tunggu teksi
nak p amik coklat toe la...
lepas amik coklat, terus p shopping dengan mak dan abah
TERJAH SINI

4 comments:

Cik Bella said...

Comel la coklat tu :3

siti ZAHARA said...

comella coklat tu..sayang je klu nk mkan..hee

Hafiza AizZawa said...

kiutnye coklat tu.. >.<