My Birthday

hye
iema kembali untuk update entry nie jap
maaf, iema dah jarang sangat online...
sakit iema belum pulih... tak boleh nak menghadap laptop lama2
pening kepala gila2 la... nie iema tengah mengalami sakit dada dan perut pulax
dugaan... iema kena terima dan banyak bersabar la kan

alhamdulillah, iema di panjangkan umur sehingga hari nie
hari nie iema dapat sambut hari jadi yang ke 23 pada 16 Jun 2013
tapi tahun nie, kami sambut sederhana je
maklum la, iema nie tak berapa sihat
nanti macam2 makan, tak pasal2 kena keluar kan balik
so, semalam dan hari nie ape yang iema nak makan, mak iema buat kan
toe pun yang susah2 la atau iema tak pandai buat

semalam, iema mintak mak iema masak siput sedut
p cari kat pasar sampai jumpa.. lepas toe masak lemak cili api
kenapa iema mintak masak semalam (15 Jun 2013)?
sebab, adik bongsu iema tak ada kat rumah
so, boleh la masak makanan yang adik iema tak makan

hari nie pulax, iema ingat kan nak buat kek
tapi iema tak berdaya pulak nak sediakan bahan2 nya
hari nie iema banyak tidur je
'free call' pun iema tak manfaat kan sepenuhnya (tak guna langsung pun)
ok la, iema nak masuk tidur... bye, gud nyte ^__^

9 comments:

Sabrina SA said...

happy birthday .. may allah bless you always ^^

Nur Zulaikha said...

sanah helwah..selamat hari lahir..happy birthday..chu ni sen re kuai le..sengil chukahamnida...semoga sntiasa dlm RahmatNya..

p/s:sorry lmbt wish

Nao Mei said...

Adik banyakkan rehat...bawak banyak bersabar.....

selamat ulang tahunke23 dari cik akak...semoga Allah bagi kesihatan yang baik utuk adik..insyaAllah....:)

zaza nizam said...

cepat sembuh ye iema! n heppy bornday.. :)

NurainSuperr said...

selamat hari lahir, ^^

siti ZAHARA said...

happy brday iema..semoga sihat2 selalu di samping owg trsayang..=)

Iema Gurlz said...

terima kasih semua nya ^^

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Happy Birthday To You, May Allah S.W.T Blessed you and cheap sustenance always forever.