Hello Jun

Large
hye
update entry jap setelah cuba renovate blog iema lagi satu
kat blog toe khas untuk freebies je
nax letax freebies kat blog nie, iema dah disable right click
malas nax ubah pape dah kat blog nie
tukar template? mungkin lambat lagi

pagi tadi tangan dox gatal buat background sendiri
bile dah start, tax berhenti la kan
lepas toe sambung renovate blog toe..
otak dah blur tax tawu nax buat ape dengan blog toe
ape lagi, upload icon2 chomel kat photobucket
hihi... iema memang minat kumpul icon2 chomel
nanti iema kongsi kat blog iema toe k
tunggu je la...

ei, dah masuk bulan Jun la.. cepat masa berlalu kan
iema nax wish happy birthday buat sahabat2 iema
1 Jun = Iqa (kawan sekolah rendah)
6 Jun = Hajar (kawan sekolah menengah)
10 Jun = Erin (sepupu iema)
16 Jun = Iema le... hihi
18 Jun = Syafiq (sekolah rendah di Sungai Udang, Melaka ->darjah 1)
22 Jun = Liza (kawan sekolah menengah)
26 Jun = Atie (kawan kolej)
hah... iema ingat lagi taw hari jadi korang.. tax kan lupa..
walaupun tax pernah jumpe semenjak tamat belajar sekolah rendah dan menengah

ade yang birthday dia bulan Jun nie??
komen cikit.. nax kenal2 jugax ^__^
HAPPY BIRTHDAY UNTUK AWAK!!

8 comments:

Farah Waheda Wahid said...

welcome june... dan happy burfday buat kawan2 iema semua...

Teena Tna said...

Wahh, ramai nya kawan birthday bulan jun nie :)

Iema Gurlz said...

@Teena Tna hihi... toe la ^^

tenku butang said...

June dh rupanya.. rasa mcm kejap je..

Iema Gurlz said...

@tenku butanghihi.. toe la kan ^^

Nina Maslizza said...

happy brthday tuk y lain.. bfday Nina 3 June.. kawan buatkan cheese cake..nyum2..

Iema Gurlz said...

@Nina Maslizza wah...
best nye... sedap toe
epy bezday nina ^^