11 Things About Me

hye.. selamat petang
tadi p check kat bookmark, lupa nax buatkan entri tentang nie
rasa nya macam ade ramai lagi yang tag iema
tapi iema jumpa beberapa soalan je.. rasa nye macam ade yang ter'delete'
tax ape la... iema jawap mane yang ade je
1. Post this rules
2. Write 11 things about yourself
3. Answer the questions the tagger set to you
4. You are not allowed to tag back

11 Fakta Tentang Iema
  • berasal dari Kota Tinggi, Johor
  • di lahirkan pada 16 Jun 1990 di Hospital Kem Terendak, Melaka
  • iema anax sulung dan anax perempuan tunggal daripada 3 orang adik beradik
  •  iema suke kucing... lagi2 kalau kucing toe gemox
  •  iema tax suke binatang yang tax ade kaki, banyak kaki dan bersisik serta bersayap kecuali burung
  •  iema seorang yang panas baran
  • iema kuat makan
  •  iema suke memasak ape yang iema suke masak
  •  iema pengemar coklat dan kek
  •  iema suke buat kek dan biskut
  • iema suke shopping

Tiba masa nya nax jawap soalan2 mereka
soalan dari Shafiella Akiera
1. Akan geli bila?
jumpa binatang yang iema tax suka
2. Fav. colour?
biru
3. Anda Seorang yang ...?
peramah dalam laman sosial.. pendiam bila jumpa :)
4. Akan menjerit bila ?
jumpa cacing, ulat, dan serangga terbang
5. Jenama jam yang diminati?
tax ade sebab tax pernah beli jam
6. Rumah anda jenis macam mane ? banglo, teres, kayu or other?
banglo setingkat
7. Bilik anda warna ape?
peach
8. Phone yang diminati?
samsung camera
9. fav. drink?
milo ais dan susu
10. Nama kawan baik.
imra, anum dan pika
11. Nama fb korang ?
Sally Salima
soalan dari siti nur tampawan
1) Nama penuh?
Noor Salimah binti Sumathi
2) suka makan apa?
nasi ayam
3) suka fb atau twitter atau blog?
fb dan blog
4) minat korea???
sikit2 la
5) Sekolah kelas apa Depan,tengah atau hujung
depan dan tengah
6) ada suka kat sapa2 x?
ade.. rahsia
7) kenapa awak berblogging
berkenalan dengan kawan2 baru dan baca entri blogger2 yang lain
8) Kalau gi luar negara korang nak gi mana??
Korea dan Paris
9) minat artis apa?
semua artis di malaysia, singapore dan luar negara
10) apa pendapat awak tentang blog saya
comel
11) sapa blogger yang awak jadikan idol??
kakak angkat iema (kaq dayah)
soalan dari Marniey
1. Kenapa buat blog? Kenapa? *nak sangat tahu ni* :P
lecturer iema yang suruh buat blog.. boleh gitu jawapan nye.. tujuan buat blog nie sebab nax dapat kan markah tambahan dalam subjek akaun masa belajar dulu
2. Hobi dikala masa lapang selain update blog?
menonton televisyen
3. Gadget yang sentiasa menjadi idaman kalbu?
phone
4. Suka buku? Novel? atau apakah?
novel
5. Kids or babies? Why?
kids asal kan tax nakal.. babies... so cute ^^
6. Kata semangat yang sentiasa menjadi pegangan diri?
jangan hipokrit.. jadi diri sendiri
7. Single or taken? >.<
single
8. Kalau ada duit 1 juta nak buat apa?
nax beli coklat banyak2 dan bagi max abah p umrah
9. Impian?
nax bahagiakan max abah
10. Apa yang buat korang rasa happy?
dapat jumpa orang yang iema suka
11. Sekarang pakai baju kaler?
biru

1 comment:

Aimi Wardina ♥ said...

Double wow! Cantiknya blog!
Btw, join segmen aimi please :)

http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/06/segmen-menang-hadiah-by-aimi_5511.html

Tomatox, topup & macam2 lgi boleh dimenangi !!