Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree

TAMAT


Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013


6 comments:

marniey zul said...

dari GA yang sama. All the best ^^

Lyeen De Syifa said...

Good luck awk..

Fyza Laa said...

Assalamualaikum , Hi ! Fyza datang BW kat sini :)
Dari segmen yang sama ^^ Good luck !
SINI SINI !

Iema Gurlz said...

@Fyza Laa Waalaikumsalam
thanx ^^