Dulu dan Sekarang

hye2
iema agax sibuk sejak kebelakangan nie
tolong max iema buat kuih... banyak pulax kuih orang tempah
alhamdulillah rezeki kami sekeluarga untuk bulan nie
sakit pun belum pulih sepenuhnya
__________________________________________________________

iema nax tanya korang pernah alami tax takut nax pam lepas guna tandas
iema pernah.. dengan bangga nye... hihi
korang pernah tax?? jujur taw... tax baik tipu
nie berlaku sejak iema dari kecik2 dulu...
kecik2 dulu, iema memang takut nax pam lepas guna tandas
da toe iema tax pam ke?? eE, teruk nye
ei2, iema pam la... tapi cara nye
iema dah siap, iema bukak pintu dulu...
tarik pam, cepat2 lari.. haha... gila kan

iema takut bunyi lepas pam toe... kan bunyi dia kuat
macam nax makan orang je.. konon2 ngeri la toe
kot2 masa nax tarik pam toe, die tarik kaki masuk dalam lubang jamban toe
ala, budax2 kan... semua benda iema takut
sampai iema menjerit2 di sebab kan ketakutan
melampau sungguh... teruk perangai.. haha

dah dewasa nie (dewasa sangat la kan :p) macam mane pulax??
mesti la da kurang sikit.. eh2, kurang banyak la... hihi
sekarang dah tax perlu lagi bukak pintu baru tarik pam
kadang2 tax sedar jugax bukak pintu, baru nax tarik pam ^__^

tetiba teringat zaman budax2... ade jugax perbezaan dulu dan sekarang

2 comments:

Teena Tna said...

Teena pun same gak, bunyi dia yg kuat tu buat Teena takut, kadang2 terbayang tertarik rambut 'someone' or pam tp kuar darah..haa

Iema Gurlz said...

@Teena Tna hihi...kan2
bunyi dia menakut kn
pernah jugax terpikir mcm toe, tp biase takut kaki kena tarik je la ^^