Pelik, Lupa, Tak Ingat

Tumblr_mkrsalmp1p1s4g85ro1_500_large
ok iema memanjang je blur nax buat entri tapi tax tawu nax letax tajuk ape
lantak la... peduli ape... balon aje
ape la yang iema merepek buat tajuk entri macam toe
tapi memang sesuai dengan situasi iema sekarang
arie nie entah macam mana boleh tergerak atie nax mengingat benda nie
sebab adik iema tanya kenapa line internet lambat
iema ingat kan line telekom ade problem
bile da terpikir lagi baru la rasa pelik, lupa, tax ingat

pelik
iema pelik kenapa posman tax hantar bil telekom lagi
dah pertengahan bulan April da
biasa bil sampai dalam awal2 bulan je
ke posman silap hantar bil kat rumah orang
tapi tax ade pulax sape2 hantar balik surat kat rumah

lupa, tak ingat
haha... ok, tergerak atie nax p check bakul berisi bil2
sekali terjumpa bil telekom yang terkini
pergh... rupa2 nye bil nye da lama sampai
memang tax ingat langsung
adoi.. bila la nax bayar
max iema pulax tax ingat kan pasal bil nie
bil akan datang mesti ade tunggakan
sabar je la

2 comments:

Condoriano said...

Haha, nowaday kt smart phone pun ada application utk kita tulis things to do for today. Bagus bila tiba rasa terlupa boleh rujuk balik kt phone.

Iema Gurlz said...

@Condoriano hihi...
mcm mane pun cara die, iema tetap akan lupa
iema memang kuat pelupa ^__^