Kemalasan Ku Dah Mai Dah

Large
hye..
ok... kemalasan iema da mai dah
malas benor nax online da sekarang nie
kalau tax online lagi la +++ bosan
kalau iema tax online iema main game
main game burger... tax dapat beli burger, main game burger jadi la.. huhu

nax join ape2 segmen dan GA pun da mula malas da
ramai jugax nie tag iema.. entah bile nax join
kalau join pun, nax kena tengox syarat2 die dulu
kalau senang, serta merta iema join
kalau sponsor ramai benor dan kena klik iklan bagai, iema bookmark dulu
nanti bile kerajinan iema da mai, iema join la ye... toe pun kalau belum due date lg la
tapi jangan risau... kalau blogwalking korang, iema rajin... hihi.. boleh gitu
yang dulu iema janji kan nax bagi freebies background pun belum tunaikan lagi
background nye da ade cume tinggal nax upload dalam photobucket je
harap bersabar ye... tq ^__^

12 comments:

PakcikLie PCL said...

lahai Iema..jangan la malas, kuatkan semangat blogging...

hana hadi said...

1st.. hehe

kesian sangat aih... nanti hana pos kerajinan hana sikit ok :)

Iema Gurlz said...

@PakcikLie PCL malas nye lg kuat dr rajin
x bley nax lawan..
hihi ^^

Azwar Syuhada said...

Tak maulah malas2 iema..hhehe.. :)

Iema Gurlz said...

@hana hadi hihi...
bley jgx toe
nax mintax byk bley ??

Iema Gurlz said...

@Azwar Syuhada hihi..
mcm mne toe ^__^

Meyra John said...

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/04/segmen-kenalkan-diri-cik-i-l-y_30.html

AWAK KENA TAGGED!!

Aminin said...

sama la makin lama.. mood makin ilang... perasan juga iema jarang bw sekarang ni tak macam first kenal dulu cewah...haha

Iema Gurlz said...

@Meyra John haha...
kena tag lagi...
btw, thanx ye tag iema...
iema rajin, iema join ^^

Iema Gurlz said...

@Aminin hihi..
kan... kan...
maaf ye ^^

$yuhada $yada said...

salam :) GA dah bermula :) para sponsor boleh join :)

http://syuhadasyada.blogspot.com/2013/05/giveaway-blog-stuffies.html

Iema Gurlz said...

@$yuhada $yada wasalam...
insyallah, ade mase iema join...
kalau tax iema promote je nanti :)