Hye Hye Hye.. Ade Orang Tax!!??

28ebfc4919ca709626b0de23b48f6f72_large
haha 
ok.. memang blur pagi nie
tax tawu nax letax tajuk ape
tapi tetap nax buat entri nie 
dah lame jugax iema tax buat entri kan
join segmen dan giveaway pun dah tax sangat
memandangkan iema dah join terlalu banyak segmen dan GA, iema nax stop dulu...
dah kurang nanti, iema join lagi ye
lagi pun iema sibuk nax update semula tutorial2 yang ade kat blog iema nie
boleh pulax gambar2 die tax keluar 

dah lame jugax perasan, ingat line problem
tapi dah berturut2 tax muncul jugax gambar nye, kena la update semula
nax mencari gambar semula toe yang payah sikit 
bersepah2 folder nye
entah mane iema campax dalam laptop nie
naik pening kepala di buat nye 

dah tax jumpe, campax blog ketepi 
ape lagi, download software le
edit2 gambar ke..
eh2, semalam iema godeh2 google jumpe satu laman nie
khas untuk background.. chomel2 taw background nye
wah, buat freebies nie pun ok jugax nie 
nanti ade mase iema share kat korang ye
tergerak hati jugax nie, nax tukar background blog
nax cari background yang berkenan dulu 
tunggu...!!!

8 comments:

Carlos Santiago said...

laaa...ingtkn tax tu TAX.. hahaha

Iema Gurlz said...

@Carlos Santiago haha
sowie da terbiase
lupe nax tukar ^__^

nana kamarul said...

kite pun nak tunkar background tapi xde mase je and idea too. Hahahaha! Selamat mencari background cecantik je :P

Iema Gurlz said...

@nana kamarul xpe...
nanti kite jumpe background chomel2, kite share ea ^^

rizalekin said...

cantik laa gambar2 yang iema postkan.. kat mana iema dpt yea..

Iema Gurlz said...

@rizalekin iema amex kt weheartit ^^

kad kahwin murah said...

thank you iema (^_^)