Segmen : Permulaan Perjalanan Blog Saya


mai iema join ye
sowie lambat join dan buat entry nie

iema tag :-
name blog
name blog nie blog iema... profile masih tetap Iema Gurlz... asal nye nie blog kedua iema... yang blog pertama toe dah di ambil alih oleh orang yang tax di kenali.. sekarang die menyamar sebagai iema... dah lupe kan... sekarang iema dah ade blog nie... iema sayang blog nie.. cewah
tarikh mula berblog
iema mula buat blog ogos 2010.. mula berblog september 2010... mase toe iema maseh belajar lagi di kolej... iema buat blog nie pun sebab lecturer iema yang suruh... boleh gitu jawapan nye haha.. buat blog nie sebab nax dapatkan markah percuma untuk paper akaun... itu la syarat nye nax dapat markah percuma... baik betul lecturer iema mase toe... walaupun tax banyak cukup untuk membantu result iema... alhamdulillah result iema ok dan iema dah graduan pun tahun lepas...
kenangan manis dan pahit semasa berblog
iema dapat berkenalan dengan semua blogger2 dari semua negeri... luar negara pun dah ade la... alhamdulillah... buat2 tambah kenalan kat dunia blog... kedua2 blog iema nie pernah di review.. komen2 semuanye ade positif dan negatif... tapi iema terima dengan seikhlas atie iema... iema pernah merasa blog iema hilang... mula2 toe kecewa la jugax... rase dah tax nax berblog lagi, tapi bile tax online blog rase kosong je...  sebab toe la iema mula makeup blog kedua iema nie...
idola saya mula berblog
mase iema maseh belajar dulu, iema suke lepax kat cc di area sane.. iema lupe name cc toe, tp iema suke sebut cc berjaye... kat situ ade sorang akak yang jaga... akak toe iema dah lame kenal sebelum die bekerja kat cc toe.. tapi iema tax ingat macam mane kami kenal... teruk betul aq nie... semenjak die kerja kat situ, iema suke datang situ lepak2 dengan die... die sporting sangat... akak toe pun ade blog... blog die cantik sangat... die pun ajar la sikit2 tentang makeup2 blog nie...
ok... toe je.. bye