Segmen Inspirasi Blog Saya Oleh Siti Najwa

TAMAT
iema join 
korang nax join klik banner kat atas toe ye
siapakah/ apakah yang telah menginspirasikan iema untuk buat blog (latar belakang blog iema)
lecturer iema yang suruh buat blog... boleh gitu jawapan nye 
betul la... sebenarnye iema buat blog nie sebab nax dapatkan markah percuma mase iema masih belajar dulu... markah tambahan untuk paper akaun iema... mase iema sem last (sem 5), lecturer iema kate kalau nax markah tambahan kena buat blog... asal buat blog je, dapatlah markah percuma... gile qow tax nax markah percuma toe... balik dari kolej serta merta buat blog... esok pagi lecturer mintak link blog, terus bagi dan automatik iema dapatlah markah toe... suke gile... mane tax nye... bukan senang tawu amik bidang akaun nie.. diploma pulax toe... belum lagi degree... nie kena pikir 2 3 kali same ade nax teruskan belajar atau tax.. huhu...insyallah, kalau iema rase masih mampu iema akan teruskan ke degree pulax... doakan iema ye

mase iema maseh belajar dulu, iema suke lepax kat cc di area sane.. iema lupe name cc toe, tp iema suke sebut cc berjaye... kat situ ade sorang akak yang jaga... akak toe iema dah lame kenal sebelum die bekerja kat cc toe.. tapi iema tax ingat macam mane kami kenal... teruk betul aq nie... semenjak die kerja kat situ, iema suke datang situ lepak2 dengan die... die sporting sangat... akak toe pun ade blog... blog die cantik sangat... die pun ajar la sikit2 tentang makeup2 blog nie...

nie blog kedua iema... blog yang first toe dah di ambil alih oleh orang lain... sekarang orang toe maseh gune blog iema toe dan die menyamar sebagai iema... dah abaikan blog lame iema toe.. sekarang iema dah ade blog baru nie... yang penting iema suke blog iema yang sekarang... hajat iema dah tercapai... iema kalau boleh nax kurangkan color pink nax gune color coklat2 peach gitu... kalau boleh langsung tax nax color pink, tapi nax buat macam mane, color di blog nie iema ikut berdasarkan background yang iema guna... bukan tax suke color pink dah banyak kali iema gune color pink... nie nax ubah citarase pulax... maaf la ye kalau korang tax minat color nie atau menyakitkan mate korang ke arn... yang paling penting iema happy berblog...

kat blog nie iema banyak cerita tentang yang berlaku disekeliling iema.... hal diri iema dan kawan2... tax lupe jugax iema banyak join segmen dan GA yang dianjurkan blogger2 yang lain.. harap2 boleh la tambah kenalan 
Tarikh Tamat : 5 April 2013 (11.59 malam)

10 comments:

Nao Mei said...

menarik lah dear :) cik akak suka baca nei

Iema Gurlz said...

@Nao Mei hihi... biase2 je... btw, thanx ye ^^

SITI NAJWA said...

Terima kasih . Selamat bersegmen , dan really appreciate bila akak join . Senarai peserta akan di-update dari semasa ke semasa :)

Iema Gurlz said...

@SITI NAJWAterima kasih jugax ^^
orait, akq tggu :)

mimbar kata said...

cari inspirasimu

http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

SITI NAJWA said...

@Iema Gurlz

Tahniah akak dipilih sebagai Top 5 blogger .
Terima kasih sebab sudi join .Check senarai peserta disini .
http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-segmen-inspirasi-blog.html

dan baca blog review di sini
http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/03/blog-review-top-5-blogger.html

Iema Gurlz said...

@SITI NAJWA wah.. ye ke...
tq2 ^^
nty akq terjah ye ^^

Cik Aida™ said...

hye sys! membalas kunjungan dari segmen yg sama :)

http://strawberrydancokelat.blogspot.com/2013/03/segmen-inspirasi-blog-saya-oleh-siti.html

*sys pun tersenarai jugak kan?
tahniah ! :D

Iema Gurlz said...

@Cik Aida™ thanx yunx sudi singgah ^^
alhamdulillah... same2 kite tersenarai ^__^

nuratika aziz said...

lawa blog^^
free?singgahlah http://swatchoren.blogspot.com/2013/12/juniors-in-house.html
thanks :)