Mimpiku Menjadi Kenyataan

Tumblr_mizaqci5m21rc30tzo1_500_large
hye 
pernahkah korang bermimpi sesuatu yang tax pasti akan berlaku 
ramai yang kate, mimpi toe mainan tidur...  
sebenarnye pun iema percaya jugax
ala, mimpi je... jangan percaya seratus peratus
iema pernah terpikir kalau la mimpi toe menjadi kenyataan iema bersyukur sangat2
itu pun kalau perkara2 yang baik la kan
kalau perkara buruk, iema akan terima sebaik mungkin dan akan cuba memperbaikinye... insyallah 

iema nax kongsi la sikit tentang ape iema alami selama nie
tapi ia berlaku sekejap je... biase kalau mimpi sesuatu iema akan cepat2 terjage
sebelum korang bace kisah ringkas iema nie, terserah korang nax percaya atau tax
iema cume kongsi ape yang iema alami
yang pasti kisah nie adalah benar2 terjadi dan sudah pun berlaku


satu arie dulu iema bermimpi kan seseorang yang iema tax berapa cam
dalam mimpi tersebut, orang toe datang kat iema
die cume paparkan mukanye dengan senyuman yang sangat2 chomel
orang toe tax bergerak langsung... pelbagai gelagat die dalam mimpi iema toe
ibarat seperti tengok dalam gambar.. macam tengox gambar2 die la senang cerita
lepas toe iema terjage

gambaran yang iema boleh jelaskan kat sini
persekitaran di sekeliling die macam berada di perkampungan
sebab belakang die macam ade kebun sikit... ade pokok pisang



bile iema terjage, iema cuba ingat semula ape yang berlaku
pelbagai pertanyaan di kotak pikiran iema
kenape die muncul depan iema 
die nax ape sebenarnye dari iema 
adakah die nax mengingatkan iema supaye tax lupe pada seseorang 
adakah iema pernah jumpe atau terserempak dengan die selama nie 

aduh.. pening kepala
bukan sekali ia berlaku... berulang kali taw
iema harapkan iema dapat jawapan dari mimpi iema nie
beberapa arie lepas entah macam mane iema boleh terjumpe satu video kat youtube
dalam video toe ade orang yang same pernah muncul dalam mimpi iema
iema tengox sampai habis video toe
ade jugax bersertakan gambar perkampungan yang iema pernah tengox
tax salah lagi, memang same sangat2..

banyak kali jugax iema tengox videonye
tax puas atie search lagi kat youtube
rupe2 nye banyak jugax video die download
setiap video die, wajah die berbeza sangat2 sebab rambut die
iema belex setiap video die... terkejut tax terkate
ade satu video toe iema tengox muke die betul2
mengucap iema, rupe nye iema pernah jumpe die...
pertemuan kami mase toe terlalu singkat
mase toe kami tax kenal antara satu same lain pun
die terkenal rupenye kat Malaysia... iema tax tawu langsung hal nie...
ape2 pun iema mendoakan die berjaya mengejar cita2 nye... amin.. 
maaf, iema tax dapat tunjukkan video, gambar atau nyatakan name die..
biarlah rahsie 

4 comments:

Nur Wani Adam said...

kdng2 ape yg kita mimpi tu akn jdi knyataan..eh, yeke..haha

Iema Gurlz said...

@Nur Wani Adam myb... sesetengah mimpi toe akn menjadi kenyataan ^^

Harith Iskandar said...

mungkn petunjuk kot...bagus la kalau ade jg yg jd kenyataan.sbb xsemua dpt rase mcm tu kan.

Iema Gurlz said...

@Harith Iskandar mungkin...
yupz betul toe..
syukur cgt2 iema dpt rse mcm nie ^^