Kedekutnye!!!

Tumblr_miegl1e2ju1rxgoz0o1_500_large
hah
ape la yang iema dox kate kan kedekut toe
sape yang kedekut  kedekut ape 
pelbagai tanda tanye di kotak fikiran 
jiran iema nie hah tax reti jage kucing die
arie2 kucing die dox datang rumah, makan kat sini
iema cakap dengan kucing die, tuan qow tax bagi makan ke ape 
ade tuan macam tax ade tuan.. ish... 
iema tax kisah pun kucing orang lain nax makan kat rumah iema
tapi masalah nye kucing toe ade tuan... kalau tax ade tuan, tax ape la jugax nax makan ke nax lepax2 minum kopi ke kan  

nie baru la iema tawu, jiran iema toe bagi makan sehari sekali je
iema tawu dari max iema
arie toe max iema tanye jiran toe pasal kucing die
dengan selamba die bagi tawu, dia bagi makan kepala ikan bilis je
pergh... kedekut ya amat
kate banyak duet, beli ikan tox kucing tax mampu
kucing sekor pun tax terjage 
kalau tax nax jage, tax payah bela kucing la kan
dulu bukan maen lagi sayang kucing toe
mane die pergi, kucing toe mesti ikut...
sayang kucing la katenye...
nie kucing die dah berkurap, berkudis di tolax ketepi
ade ke patut macam toe 

family iema pun boleh beli ikan untuk kucing2 yang family iema bela
iema lagi la bela 8 ekor kucing, maseh mampu nax jage makan minum tidur kucing2 iema toe
jiran iema toe siap cakap kat max iema, kucing banyak tax terjage
amboi, sedap mulut die je cakap macam toe
die lagi ar, kucing sekor tax mampu nax bagi makan n jage 
nie sekarang iema pulax kena bela kucing sembilan ekor...
hurmmm.. tax ape la qow kucing... rezeki qow arn  
datang makan kenyang2... jangan gaduh dengan kucing kat rumah nie sudah le
Enhanced-buzz-3221-1326296673-28_large

4 comments:

Aminin said...

kasi kepala ikan bilis je?
kalau kucing tu blh menaip.. Am rasa dah lama dye buat blog luahkan isi ati dye ttng tuan dye kedekut.. haha

Iema Gurlz said...

@Aminin toe la...
naseb baex kucing toe tax bley menaip... ^^

Aina Areen said...

ewah ewah, bila bercakap bukan main lagiii. tapi bagi kucing makan kepala ikan bilis ja -_- adoiiiii :P hahhaa

Iema Gurlz said...

@Aina Areen tawu tax pe...
kedekut sangat ^^
huhu