Bloglist dalam Blog Iema

hye2
selamat petang semua
sejak kebelakangan nie, hujan je di Kota Tinggi kan
nax keluar pun tax dapat
dox rumah makan minum je kerja nye

adik iema cuti seminggu sebab tahun baru cina
kalau dah ade adik iema sorang nie, mesti nax kena keluar punye
tapi kalau musim hujan nie, memang susah le nax keluar
kadang2 iema tunggu hujan berhenti
bile berhenti, cepat2 bersiap... teruk kan
haha... excited nax shopping la kata kan
tax boleh lepas peluang
nie adik iema dah balik JB dah...
dia dah start kerja arie nie
..........................................................................................
iema rase macam nax letax bloglist dalam blog iema nie
sape nax link die ade dalam bloglist iema 
nanti iema akan kategori kan untuk perempuan dan lelaki serta blog gajet or tutorial
bagi link korang dan nyatakan korang nax dalam kategori ape 
kadang2 iema pun pening jugax masuk blog korang nie
blog punye la cun melecun, macam blog perempuan
tapi sangkaan salah pulax, rupenye lelaki
so, nax senang bagi link blog korang dan bagitahu korang dalam kategori ape k

22 comments:

Nurul Farahizzati said...

kategori perempuan..
http://zafarah.blogspot.com/
hihihi..

Iema Gurlz said...

@Nurul Farahizzati ok... nty iema masukkan dlm list...
iema nx offline dlu...
nx masak nasi goreng tom yam ^^

Cik Aida™ said...

kategori perempuan :)

http://strawberrydancokelat.blogspot.com/

Iema Gurlz said...

@Cik Aida™ ok... nty ad dlm senarai ^^

Lelaki Ini said...

kategori lelaki..

http://lelakiini89.blogspot.com

dah follow blog ni.. followers ke 200

Nurfaezah Abdullah said...

female category :) hehhe ^^

http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

Farah Waheda Wahid said...

kategori perempuan

http://furrasbubblynotes.blogspot.com

$yuhada $yada said...

kategori perempuan :)

http://syuhadasyada.blogspot.com

AinNawwar said...

perempuan :)

http://thedreamgoddess.blogspot.com/

suffian razali said...

kategori lelaki

http://cikyanzone.blogspot.com/.. TQ

Iema Gurlz said...

@AinNawwar ok.. da ade dlm senarai :)

Iema Gurlz said...

@suffian razali ok.. da letax dlm bloglist :)

suffian razali said...

hi ini jejaka comel.

http://suffianzone.blogspot.com/

Mohd Hakim said...

A Man ..

http://www.mhakimfaiz.my/

nadia hikari said...

perempuan
http://nadianeurons.blogspot.com

Iema Gurlz said...

@nadia hikari thanx...
dah ade dlm bloglist ^^

inGreatDeal said...

cubalah benda benda lelaki
http://ingreatdeal.blogspot.com/

inGreatDeal said...

cubalah bende2 lelaki