Blog Bebas dari Sebarang Lagu

hye2...
korang perasan tax perubahan kat blog iema nie??
perasan tax... perasan tax...
tax perasan ke??
ala... kat blog nie dah tax ade lagu dah
macam rase aman pulax tax ade lagu kat blog nie 
bukan macam lagi dah memang pun
korang pun mesti aman jugax kan
korang senang, iema lagi senang hati

ramai jugax dox tanye lagu kat blog iema nie
ape tajuk lagu kat blog iema nie?
jawapan iema, tajuk lagu toe Secret Song For You 
yang bertanye toe suke ke lagu nie 
kadang2 iema dox terjah blogger yang laen
ramai jugax gune lagu nie kat blog diorang
dengan ini, iema tarik diri daripada meletakkan lagu dalam blog nie
*cewah, ayat aq malam nie... tax boleh blah

lagi pun iema aman tax dengar lagu yang same setiap saat
sebab ape, iema suke dox godeh kod2 blog iema nie
kalau dah ubah2 kod mesti nax refresh kan blog nie
so, automatik lagu nye berulang
kalau sepuluh kali refresh, sepuluh kali dengar lagu yang same
naik rabak telinga nie dengar lagu berulang kali
naik fedup pun ade jugax... betul tax 

disebabkan iema dah keluarkan lagu toe dari blog nie
iema nax bagi kod lagu toe kat korang
kalau nax amex la, letax dalam blog korang pulax
korang add a gadget je kat layout korang... lepas toe copy dan paste kod nie kat situ
yang iema ade highlight toe, korang boleh ubah warna korang
kalau tax nax ubah pun tax ape
<center><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://flash-mp3-player.net/medias/player_mp3_mini.swf" width="200" height="20">
    <param name="movie" value="http://flash-mp3-player.net/medias/player_mp3_mini.swf" />
    <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
    <param name="FlashVars" value="mp3=http%3A//media.irondj.net/mix/file/27582/LYRICS___You__Secret_Song_For_You_.mp3&amp;autoplay=1&amp;bgcolor=F5E0CC&amp;loadingcolor=ff3399&amp;buttoncolor=ff3399&amp;slidercolor=ff3399" />
</object></center>
kalau nax letax lagu lain, ikut tutorial nie k
 Tutorial Letak Lagu dalam Blog
ok la, bubye... gud nyte 

10 comments:

mailey jayley said...

ahakk !! yeayy !!

Farah Waheda Wahid said...

dulu pun suka letak lagu kat dalam blog...tapi sekarang ni dah senyap...sebab rasa cam berat jer blog jadinya... hu hu hu...

Iema Gurlz said...

@Farah Waheda Wahid oo.. huhu...
myb terletax banyak widget kot kt blog

Hanim Irsyad said...

blog saya pown da xdew lagu. hehe. blog jd berat laa. huhu

Nurfaezah Abdullah said...

haii sy follower #189 hehe.

http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/02/day-22-sem-4.html

Iema Gurlz said...

@Hanim Irsyad hihi..
myb blog toe berat sbb banyak widget kot
aman kan kalo xde dengar lagu berulang kali ^^

Iema Gurlz said...

@Nurfaezah Abdullah hye..
TQ sudi singgah blog iema nie ^^

SHAZWAN AZIAN said...

membalas kunjungan iema.. :)