Bekalan Elektrik Tak Cukup

hye
nie baru iema dapat online
dari pukul 12.00 tengah hari tadi sampai 9.00 malam nie tax ade elektrik
dugaan2 arie nie
siang tadi memang panas terik... kepanasan tahap maksimum
dah mandi pun rase panas lagi
macam nax mandi kali kedua ketiga keempat je

tengah panas terik toe, satu hal pulax kena cari kucing kesayangan iema
satu rumah mencari, tax jumpe jugax
kucing iema toe memang tax boleh leka sikit
sekelip mate hilang... pandai pulax die main magic
risau jugax kena culik ke kena langgar ke kan
kalau kat rumah iema nie, bela kucing putih mesti kena langgar
yang nie mesti kena jaga elok2
tax nax benda same terjadi
biarlah die nax mati disebabkan sakit atau dah ajal die kan
tax sanggup nax tengox kucing kena langgar lagi

pukul 9 malam tadi, dah hidup elektriknye tapi kejap je
lepas toe terus mati.. tax lame kemudian hidup semula
toe pun lampu luar, televisyen, kipas dengan wifi
lampu laen tax boleh nax hidup
nie la gaye nye, kalau dah lame sangat tax ade elektrik

sampai sekarang maseh bergelap dalam rumah
berbekalkan cahaya laptop dengan tv je la nampax nye
tapi pening deh kepala nie online dalam gelap
ok la, sebelum pening nie jadi teruk iema nax out dulu..
insyallah, kalau esok elektrik dah ok sepenuhnye iema online semula

kepada yang sudi singgah ke sini, iema nax ucapkan terima kasih banyak2
tinggalkan jejax korang di Cbox ye, nanti iema jenguk korang semula
byebye ^^

No comments: