Saya Rasa Hot

hye
selamat malam semua
ape khabar korang semua??
moga sehat2 je ye
yang sakit toe cepat2 p klinik
jangan lupa makan obat ye biar cepat sehat
yang sakit hati toe tax boleh nax buat ape la kan

ok, arie nie iema rase HOT
HOT yang teramat2 sangat
asal HOT?? HOT yang macam mane toe??
ala, HOT macam pisang goreng
kalau makan time panas2 memang sedap kan
lagi2 makan dengan sambal kicap pedas
betul tax? kata betul cepat hihi
ok, dah merepek dah...
bile dah HOT mula la merepek bukan2

iema arie nie HOT sebab iema rase femes
amboi berlagaknye iema... haha
suke benor hacker nie dengan iema kan
arie toe dah la hack blog lame iema
arie nie facebook iema pulax

bertambah HOT lagi
hacker toe boleh pulax merepek bukan2 kat facebook iema toe
kantoi le rupanye hacker toe penyokong PAS
aishh, iema tax pernah sebut atau bangkitkan tentang politik pada mana2 laman sosial k
dan bertambah HOT lagi
hacker toe boleh hantar mesej bukan2 kat kawan2 iema

tapi naseb baik la kawan2 iema kenal iema macam mane orang nye
masalah nye, kawan2 blogger macam mane pulax?
korang tax kenal sangat iema macam mane kan
iema risau toe je... takut korang akan pikir bukan2 tentang iema
korang jangan la salah paham ye ape yang dah tertulis di timeline facebook iema toe k.. abaikan je
status di facebook iema mulai 16 Januari 2013 jangan di percayai kecuali facebook atas name Oji Misai
itu facebook sementara iema
korang tax perlu add
nanti iema inform korang facebook baru iema k
ok la, bubye... Gud Nyte

4 comments:

mailey jayley said...

sabar ek :) mai sentiasa prcyakan iema tau !

Sherlyanna Angiela said...

kak Iema jangan lupa inform fb baru kak Iema.. kami di sini sentiasa percayakan kak Iema..

Iema Gurlz said...

@Sherlyanna Angiela ok..
nty akq inform kat adq n semua sekali k
terima kasih kerana maseh percayakan akq :)
*terharu gitu ^^