New Year GA by Cik Akma

TAMAT


hye..
salam and gud moninx
kalau dulu rajin benor join GA orang
penuh segmen dengan GA kat blog
semenjak blog dah kena hack
dah tax ade semangat nax join lagi

tapi arie nie iema nax join GA Cik Akma nie
nie GA yang first iema join kat blog nie
iema ter'rajin plax nax join
korang nax join, klik banner kat atas toe ye
Pendapat iema tentang Akma Le'Shoppe
 produknya tax banyak.. mungkin blog nie baru bertapax kat dunia blog nie... atau mungkin memang itu je produk yg di jual
 harganya berpatutan dan mampu di beli semua golongan
 maklumat tentang produk yang dipaparkan pun agax padat dan ringkas
 blog nie ade shoutbox dan contact number... senang untuk berhubung dengan akma
 order form pun ade... senang dan lebih mudah untuk pembeli order barang
 tentang blog nie, sangat menarik dan cute
 blog nie melambangkan menjual sesuatu produk berdasarkan gambar perempuan tengah pengang beg dan tertulis perkataan shopping
 akma kena sentiasa promote blogshop akma nie pada blogger2 yang lain dan facebook serta fanpage akma
Warna tudung bawal plain yang diinginkan (kalau menang)
 warna purple
iema tag :-
http://aries-pinky.blogspot.com/
http://najlaofficialsite.blogspot.com/

5 comments:

mailey jayley said...

TQ tag Mai iema :)

Syah said...

Hai! jom join dua GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

moh sebelum terlewat! ><

Iema Gurlz said...

@Syah hye...
insyallah ade mase iema join ye ^^
thanx ^^

FairyOfMyLove said...

jom join
http://aliyatralala.blogspot.com/2013/01/mega-exclusive-giveaway_25.html