Kehilangan Blog Lama, Kedatangan Blog Baru

Hye korang...
nie blog baru iema taw
dulu korang ade follow blog iema yg nie
http://www.iemagurlz.my
korang follow blog nie ye
kalau tax ade pun boleh jugax follow ^^
blog toe dah tax dapat lagi
entah macam mane la nax dapat semula
malas nax pikir, iema buat blog baru nie
yang iema geram dan sakit hati toe
anonymous nie punya kerja p godeh password blog iema nie
entah sape makhluk toe agax nye
tapi terus terang iema cakap,
iema tax sudi langsung nax berkenalan dengan die
hah terus terang nie iema bagitahu
iema sengaja bagi anonymous toe tahu
itu pun kalau die baca dan jumpe la kan blog iema nie
macam tax ade kerja laen nax die buat kan??
nax berkenalan pun bukan dengan cara macam nie
lantak la nax kate iema sombong
...................................................................................................
pagi jumaat toe 29/12/2012 iema nax bukak la blog iema nie
tiba2 password tax sepadan pulax dengan email
banyak kali iema cuba
bila di ingatkan semula tax ade pulax iema tukar password baru2 nie
iema buat password baru
memang terkejut habis ar blog iema toe hilang dari dashboard
dah banyak cara iema cuba tax boleh jugax
iema cuba tenang, sign out blog.. shut down laptop
iema p la kemas rumah, masak, tengok tb, makan
dah tax tahu nax buat ape lagi, iema terus on laptop
dengan harapan blog toe ade semula
tapi... hancur...
erm
nax buat macam mane kan
iema buat la blog baru
nie la hasilnye
3 hari berturut2 tawu edit blog nie
tapi tax ade la sampai 24 jam edit blog nie
dah melampau sangat dah name toe
kejap2 berhenti online
banyak deh kerja laen nax buat
...................................................................................................
tergerak hati nax bukak email
ade email, mengatakan iema ade tukar password pukul 3.43 pagi
wah memang terkejut habis
masalah nye iema sign out blog mase toe pukul 2.00 pagi
iema ingat lagi, mase toe iema tunggu ayah iema balex kerja
lepas toe iema terus masuk tidur
iema perasan ade mesej kat draf
rase macam iema tax ade pulax tertinggal email sebelum nie
bila bukak je rupa nye mesej yang ditinggalkan anonymous toe
tengox gambar di bawah
iema siap printscreen
tax nampak klik gambar bagi jelas
boleh pulax die tinggalkan mesej macam nie
(mesej nie ditinggalkan pada 29/12/2012.. 4.48 pagi)

geram dan sakit hati nie belum reda lagi
tapi kena kawal diri
HAPPY NEW YEAR !!!
bye ^^

12 comments:

Alex Aspire said...

kena hack ker??

Sabrie Mustafa Hamizan said...

Menakutkan jugak benda2 mcm ni en..O.o

Farah Waheda Wahid said...

uiks hacker ke nih? bahaya betol...

Azriff Aziz said...

done follow:)

ada hikmah disebalik itu kot.

NJihe.am said...

Semoga kak iema bersabar. Mungkin kita kena buat password yang susah orang nak agak. Ada hikmah disebaliknya, Allah nak hapuskan dosa kita. Chill lah :)

Iema Gurlz said...

@Sabrie Mustafa Hamizan toe la
mcm xde kerja laen kot org toe
huhu

Iema Gurlz said...

@Azriff Aziz thanx ^^
yupz
dugaan nax masuk tahun 2013 ^^

Iema Gurlz said...

@NJihe.am insyaallah
amin...
password??
password akq bukan maen susah
dah terbalex terbongkang password nye
akq sendiri pun kena tulis kt nota password nye
huhu ^^

eymasu said...

jahatnye orang tu..takpa la eima doa bnyak2 dan bersabar je la..semoga orang tu dapat hidayah dan kembali jalan yang benar...

Iema Gurlz said...

@eymasu toe la...
insyallah
mudah2an die sedar ape yg die buat toe
aminnn :)