Facebook Iema

hye
iema nax bagitahu pasal facebook iema nie
facebook iema kan kena hack
orang gile, tax waras toe p hack FB iema
so, nie fb baru iema ye
http://www.facebook.com/iemagurlz90
nie fanpage baru iema pulax
http://www.facebook.com/blogiema

PERINGATAN :-
korang boleh add fb iema dengan syarat :-
*korang memang betul2 nax berkawan dengan iema
* korang tax ade niat jahat atau berdendam dengan iema
* korang bukan add semate2 nax buat pameran dalam fb korang
* dah add, jangan sombong
* tax boleh cakap bukan2 kat timeline atau fanpage iema
*boleh tanye ape sahaja korang mahu... asalkan bukan hal peribadi atau kehidupan iema
untuk berjaga2...
iema akan accept jika iema kenal korang melalui blog...
korang ade blog dan pernah jadi follower iema, iema accept korang
kalau korang follower dari blog lame iema, sila follow blog nie dan tinggalkan jejax korang d Cbox
jangan takut dengan iema... iema tax makan orang...
iema nie besar semut api je...kalau pijak terus jalan
hihi... gurauan semata2 
bye

6 comments:

mailey jayley said...

cian iema kn :) sabar ek . . btw, nt iema buat freebies utk home, older & newer tau :)

Iema Gurlz said...

@mailey jayley hihi... jgn lupe add fb iema... iema nax add td, iema lupe name fb mai...
ok, nty iema wt kn...

Iema Gurlz said...

@Sherlyanna Angiela orait... TQ yunx...
akq pun da accept adq kt fb :)

Farah Waheda Wahid said...

ala...cian dia... occay nanty kakak add ek... ^_^